Здравейте колеги, имам 156-ца 1.8 Т.С. 99г. Много съм доволен от л да е проблемътколата и вече няколко месеца я карам без никви ядове. Но днес ми направи много кофти номер. При опит да я запаля ключът не можа да завърти и да даде на контакт и така час и половина. Все едно ключът е от друга кола. Така и не запали и колата остана да спи пред работата, а аз се прибрах пеша. Моля за помощ. Какъв би могъл да е проблемът?
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с палене
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от jinkata Покажи съобщениеЗдравейте колеги, имам 156-ца 1.8 Т.С. 99г. Много съм доволен от л да е проблемътколата и вече няколко месеца я карам без никви ядове. Но днес ми направи много кофти номер. При опит да я запаля ключът не можа да завърти и да даде на контакт и така час и половина. Все едно ключът е от друга кола. Така и не запали и колата остана да спи пред работата, а аз се прибрах пеша. Моля за помощ. Какъв би могъл да е проблемът?
Дуго което може да помогне ако не е от това е да пръснеш с WD-40 в патрона и да вкараш и изкараш ключа енергично няколко пъти и може да се оправи.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment